Tiistaina lähdin käpsyttelemään Sanin kanssa hallille. Kello ei vielä kovin paljoa ollut, niin ammattikoulun parkkikselle treenaamaan. Pieni säikähdyskin koettiin, kun aivan meidän vierestä ajoi auto ja Sani lähti tietty paimentamaan, tiukka komennus ja onneksi on otettu joka tilanteesta maahan menoa, niin koira tottelevaisesti jäi maahan makaamaan.

Sitten ihan pientä tottistelua.Seuraaminen oli vaihteeksi haahuilevaa, tuosta nyt ei ota oikein selvää, olisiko ollut väsynyt tai jotain (näin ajateltiin tiistaina). Sisällä kantelin puomin osia agiliitelijöiden apuna, Sani ei edes haukkunut vaikka joutui kiinni (oli varmaan niin paniikissa ;D). Sitten kokeilin muutamia tositosihelppoja juttuja, mutta ei oikein ottanut sujuakseen, Sani lähti lätkimään heti ovelle, kun hihnan otti pois, *voih...*

Keskiviikkona sitten alkoi juoksut, joten ei päästä kisoihin Kuopioon. Tuli muuten aikataulutkin ja numero perjantaina. Alokkaassa olisi ollut vain 12 kisaajaa. No me startataan sitten Siilinjärvellä ja Iisalmessa, joihin pitäisi muistaa laittaa ilmot menemään, paikka on molemmista varattu. Ihan hyvä oikeastaan, että nyt teki, kun toukokuussa alkaa koulutukset, niin ei silloin tule, kuten aiemmin. 

Treenaamiset jää nyt sitten tauolle, on tullutkin ihan riittävästi hiillostettua viime aikoina. Viimeinen hallikerta jäi kyllä hieman harmittamaan, mutta syksyllä sitten taas. Kotona ollaan taas kapulalla heiluteltu(kuvaavin verbi), ollaan edistytty ihan hyvin, Sani nostaa kapulan ja malttaa tuoda käteen asti, eikä onneksi enää puota varpaille :)

Tänään oli sitten ohjaajan viisastumispäivä, olin hallilla yhdeksän aikoihin. Niina Leinonen tuli pitämään agilitykoulutusta kilpaileville koirakoille. Hyödyllistä katsoa muiden suorituksia, näkee erilaisia ohjaamistekniikoita yms. Lisäksi kiinnosti nähdä Niinan koulutusta siinäkin mielessä, että itseä kiinnostaisi pyrkiä Kannuksen kennellinjalle peruskoulun jälkeen.

(Pongasin muuten Niinan ja bc Lukan blogin netistä, uusin harrastukseni onkin lukea ihmisten treeniblogeja).

Katselin ykkösluokan maxit-medin-minit ja kakkosten minit ja osan maxeista. Lievä agilitykuume tuli, voitaisiin mennä Sanin kanssa uudestaa alkeiskurssille treenaamaan kontaktit ja hallittavuuden kuntoon ja sitten katsoa joskus jatkoa.