Eilen käväistiin Keskuskoululla muka junnuilemassa. Minulla on vaan menny maku nuista näyttelytouhusta, mutta ei siitä sen enempiä. Sani taas esitti paimenkoiraa eli häntä pysyy kauniisti alhaalla siitä asti, kun näyttelypanta kaulaan pujotetetaan. Hassua kun paimenihmiset tuskailevat, että häntä nouuseee...

Ennen itse koulutusta koklailtiin taas tokoa. Seuraaminen aavistuksen valjua ja jäi hieman liikaa taakse. Jättöliikkeet hyvin, uskallan melkein jo sanoa, että erottaa liikkeistä maahan- ja seiso toisistaan ;o) Vautsi! Luoksetulo kiva, hyvin meni sivulle. Kaukkarit taas seilasi ees, taas, ees, taas.

Paikalla oloa yriteltiin pariin otteeseen koulutuksen lomassa ja samoin kapulalla maasta antoa, kun ei meinannut pysyä hiljaa kun tekemällä.

Tänään suunnataan agiin, harjoituksista luultavasti tarkemmin illalla. Ängettiin muuten Sanin kanssa itsemme ensi sunnuntaiksi kouluteltaviksi. Virallisesti olemme Tokokoulutusohjaajakurssin harjoituskoirakko, vinkkejä on siis luvassa, ...ja niitä kyllä kaivataankin.

Blogin pohjaa taas vaihdettu, nyt tuommoinen bambuhöskä. No halusin ruskean ja ruskeahan se on?