Päivä kului ensin hammaslääkärissä ja myöhemmin Juliuksella. Olipas hauska seurailla kahta eri pentuetta, molemmat niin eri kehitysvaiheissa. Ensin tuntui, että miten nämä toisistaan erottaa, mutta pidemmän tarkastelun jälkeen huomasin kuitenkin eroja pennuissa. Käppänää en ole ottamassa, mutta mukavia pikku tihulaisia olivat. Kipinkapin kotia syömään ja Paavolaan treenaamaan yhteisharkkoihin.

Paikalla oloa kokeiltiin, piippaili taas ihan hirveästi. Tätä ei voi kotona korjailla, kun se ei hauku itse treenaillessa. PO:ssa palkkasin ensin nakilla, mutta possuilu vaan yltyi, niin sitten vain silittelin.

Merkin kiertoa, tätä ollaan otettu onnistuneesti yhden kerran talvella. Lyhyeltä matkalta otettiin ja runsain kehuin ja alussa käsiavuin. Hoksasi nopeasti ja hyvä ettei tötsä kaatunut, kun Sani niin vauhdikkaasti kiersi :D

Hyppyä muutaman kerran, vahvistelin tässä hyppy-käskyä, vaikka sen kanssa ei ole ollut ongelmia.

Kakeja i-ma-i-m ja palkkailin kädestä, että takaa.

Ensi vkolla ei ohjattuja tokotreenejä, siirretty seuraavalle viikolle.

Lähikentällä vielä riehuttiin lelulla ja otettiin merkkiä, että juostiin merkkiä kohti, koira kiersi merkin ja palasi ja lelu leeentäää ;D Tälläisiä hubailutreenejä useammin, kummankin mielet virkistyi, liian paljon treenaillaan kokonaisilla liikkeillä.

Ouluun ei valitettavasti päästä 29.6, meidän kyyti peruuntui. Tulevaa-kohtaan lisäilty mahdollisia syksyn kokeita, näistä joihinkin. On ne Oulussa ahkeria järjestelemään =o)