Heh, tänään tosiaan palailimme takaisin sivistyksen pariin. Sanin osalta leireilyyn kuului ulkona oleskelua ja makkaran kerjäämistä. Kerrottakoon nyt kuitenkin hieman tarkemmin =o)

Tiistaina majoittautumisen jälkeen Sanin kanssa lenkille ja en kerennyt EItä sanomaan, kun elukka oli jo lammessa uiskentelemassa. No, loppuilta menikin turkkia kuivatellessa.

Keskivkona kiertelin itse metsästyskoirarasteja, näkyihän sitä tuttujakin Kajaanin suunnalta. Tokoesittelyn malliksi otimme muutaman liikkeen Hanna-Marin meitä käskyttäessä. Muuten S pysyi narun nokassa koko päivän ja sieltä sitten katseli ja räkytteli maailmaa :O)

Torstaina oli ampumaratapäivä ja Sani sai kuunnella paukkuja radalla lähemmäs kuusi tuntia. Ensimmäiset kuunteli tosi tarkasti, sitten rauhoittui. Ja tulihan sitä ensimmäistä kertaa ammuttua itsekin, tauluunkin osui ihan mukavasti.

Kiitos MUKAVASTA seurasta Erikalle, Katsulle, Saanalle, Suville, Jaanalle & Hennalle! Toivottavasti nähdään samoissa merkeissä, ehken jo ensi vuonna?