...taitaapi tulla kesä. Jeps, tänään sadekuuron jälkeen suunnattiin Paavolaan tottistelemaan. Kenttä oli tyhjänä, mitä toivoinkin. Tuon epelin rauhoitteluun menee hetki jos toinenkin, jos muita maisemissa.

Sitten itse treeniin. Seuraamisella aloitettiin ja persiilleenhän se meni. Pientä taukoa pitäessä neiti sitten päättikin tarpeita ruveta ähräämään, ei ilmeisesti riittänyt aamun tyhjentelyt. Sitten seuraamista uudelleen periaatteella ´sinähän-saamari-nyt-seuraat-kunnolla´, pienellä kannustamisella menikin ihan jees.

Jättöliiketreeniä sitten. Maahan tosi hyvä, seisominen olisi saanut olla topakampi. Noutoa mikä meni ihan naurettavuuksiin, oli hauskaa meidän katsojalla, kun koira nakkaa kapulan jalkoihin, että ota vaan siitä ihan ite. Yhden noudon otin sillee, että koira jäi istumaan ja kapula meidän väliin. Tämä hyvällä vauhdilla ja palautuskin ihan hyvä.

Kaukoja sitten taas yriteltiin. Yritän palkkailla ensin hyvän maasta nousun, että oppii siirtämään painon taakse ja ei liikuta etujalkoja. Ja sitten siirrytään Sanin the Sukellus-maahanmenoon.

Käytiin lenkkeilemässä Paltaniemellä. Oli lähteny jäät jo rannasta, Sani heitti talviturkkinsa (oikea turkki tosin lähtenyt aikoja sitten).