Käväistiin Vimpelissä tokoilemassa, samaan aikaan Kainuun Käyttökoirien talvitottiskurssin kanssa. Itse kurssille emme mahtuneet, mutta päätettiin lähteä itse treenimään, kun oli kerran häiriötäkin näin mukavasti järjestetty :)

Paikalla oli tava pk-rotuja, mutta myös muutamia hauskempia rotuja, maltankoira yms. oli saapunut. Alussa osallistujat kertoilivat koiristaan ja tavotteistaan. Sitten jonkin sortin näyttelyrinkikävely ja jako ryhmiin. Ryhmissä ottivat seuraamisharjoittelua.

Lousku alkoi käydä jo vähän kierroksilla, välillä piippaili, kun ei häntä huomioitu. Ei kai raukka voinut käsittää, kun oltiin treenikentälle tultu ja mitään ei tapahdu. Otin seuraamispätkiä, seurasi hienolla kontaktilla ja ihanan tiiviisti, ei edistänyt yhtään, eikä onneksi jätättänytkään. Tosi upeita! Sitten liikkeestä maahanmeno, maahan nopeasti, vähän kieroon. Tosi hyvä, voisin kiinnittää enemmän huomiota käskyyn, kuulostaa lähinnä murinalta, kun sanon niin matalasti käskyn :)

Luoksetulo, vähän vilkaisi laukatessaan Adea, joka hihnassa rynni Sanin perään, hyvin sivulle, olisi voinut tulla ihan vähän tiiviimmin.

Sitten jotain ihme epeli harjoituksia, joista ei nyt saa oikein selvää, sivulta käskin mennä maahan, nousi seisomaan, käskin sivulle, meni maahan? No iloinen virne naamalla vielä lyhyt paikalla olo, missä kävelin koko ajan.

Voi olla tosi tyytyväinen tämän päiväiseen. Menisi yhtä hyvin kisoissakin (äää, jo 21.3.). Tosi sopiva vire, teki rauhassa, mutta koko ajan tiiviisti, kontaktilla ja suoraan (seuraamiset).

Annettiin koirien riehua Pallohallin takana, Ade emännöi meiän patukkaa ja Sani juoksi perässä. Jee. Meiän koirat ovat fiksuja...

Ois pitäny tajuta ottaa kuvia, mutta tämä on nyt taas sitä jälkiviisautta.

Ai niin, meinas jo unohtua. Jetta-tytteli synnytti eilen kaiken kaikkiaan kahdeksan pentua, joista viisi narttua ja kolme urosta. Yhdellä hieman enemmän valkoista päässä, muissa ei isoja piirtoja. Olemme ylpeitä upeasta emo-tytsystä.

Yhdistelmänä siis on: FIN MVA Pykäläahon Jetta X FIN MVA & KVA Kerijussin Otto

Pitää parin viikon päästä lähteä pentuja katsomaan ja hauska on seurata, kun jälkikasvu ilmestyy kehiin, saas nährä tuleepiko niistä emänsä laisia kehäkettuja...