Eilen käytiin Keskuskoulun kentällä tokoilemassa, keskityttiin paikalla oloon, jossa tarkoitus päästä vaadittavaan metrimäärään ja siinä sitten makuutusta. Noutoa otettiin myös, sivulle tuloja en ottanut vaan palkkasin heti kun toi kapulan.

Oltiin ajoissa Paavolassa ja otin paikalla makuuta, piilossa kävin myös. Otti häiriötä kun tuli alkeiskurssilaisia koirineen kentälle ja taisipa noustakin yhteen otteeseen.

Eka rata oli lyhyt, mutta mukava. Hyppy, hyppy, vasemmalle käännös putkeen, muuri ja aa. Me otettiin muuriin asti, aata kokeiltiin erikseen ja viimeisellä kerralla alkoi tassut mukavasti jarrutella tulokontaktilla.

Toinen rata: hyppy, muuri, vasemmalle hyppyyn, takaakierto hypylle, putki, hyppy, ja takaisin muuri ja hyppy. Palkkasin ekalla kerralla heti takaakierron jälkeen. Ajatukset lähti liitelemään ja myöhästyin sitten käskyissä, Sani oli niin lähellä estettä, että hyppäsi siivekkeen yli...

Hiottiin vielä pari pätkää, Sanilla vaan häiriöt tekee niin paljon. (Pakkohan sitä oli Dania käydä kattomassa, kun kato se meni äsken keppejä, hei kato Qiira tuli reeneihin, mä vaan ihan vähän kurkkaan sitä...)

Kokonaisuutena kumminkin huomattavasti parempi treeni kuin viime kertaiset liitelyt.