Otsikkohan se jo kertoo sen kaikkein tärkeimmän =o)

Sania jo päivällä käytin lenkillä energian vähentämiseksi, mutta oli tyttö silti aika täpinöissään, kun Paavolaan päästiin. Minnalle kilpailukirjan nakkasin ja kentällä oli vasta evl menossa, niin lähdettiin Sanin kanssa vielä kävelylle. Joskus talvella olen viimeksi kävellyt sen Paavolan pikku lenkin metsässä, silloinhan siinä oli selkeä ura mitä mentiin. Toisin oli nyt ja seikkailtiinkin liejupolkua turhan pitkälle ja lenkki lähes kaksinkertaistui. Oppia ikä kaikkea! Onneksi oli aikaa tälläiseen juoksenteluun. Joella vielä huuhdottiin mutatassut edustuskuntoon ja sitten kentälle suorituksia seurailemaan.

Alossa kymmenen koiraa ja luoksepäästävyys ja paikka makuu kahdessa ryhmässä, me viimemmässä.

Luoksepäästävyys: 10 p. Hyvin pysyi pylly maassa, vaikka tuomari pitkään rapsutteli rinnasta ja katsoi hampaat.

Paikalla makuu: 10 p. Vaihteli lonkkaasentoja ja koko ajan vahtasi ympäristöä. Yleisö tuli vielä koirien taakse, niin pitihän sitä niitäkin vähän kuunnella. Tuuli rupesi kehänauhaa läpsyttämään ja ajattelin, että nyt lähti litomaan. Kaksi minuuttia on yllättävän pitkä aika ;o) Tuomari antoi lähes kaikille kympin, kunhan oli pysynyt maassa. No, ei meitä haittaa, vaikka tuo ei kyllä kympin makuu ollut!

Seuraaminen kytkettynä: 8,5 p. Riehutin narulelulla ennen kehään menoa, mutta itsehän siinä hengästyi ja seuraaminen meni lähinnä minun hengityksen tasaantumiseen ;) Oikealla paikalla pysyi ihan hyvin, mutta kontakti taisi tippua useampaan otteeseen.

Seuraaminen irti: 9 p. Meni paremmin, tosin itse olin askeleen edellä liikkurin ohjeistusta Cool

Liikkeestä maahanmeno: 10 p. Hieno oli!

Luoksetulo: 9 p. Voi tuota rutaletta! Olisi pitänyt rauhoitella silittelemällä, mutta unohtu Nolostunut. Jätettyäni Sanin paikalleen, kuului ensin tukahtunut Väy, sitten kovempi Bäy ja vielä yksi kova BÄY! Luoksetulo tosi hyvä, mutta haukkuminen alensi yhdellä...

Liikkeestä seisominen: 9 p. Ihan normaali, pitäisi opettaa nopeampi pysähtyminen. Pitää palata takaisin takapalkkatreeneihin, niin saadaan stopit kuntoon.

Estehyppy: 10 p. Itseä haittasi, että ennen kun annoin hyppy-käskyn, niin koira jo tuijotti estettä hypnoottisesti, eikä tavallaan pyytänyt lupaa katsekontaktilla. Hyppy itsessään mukava.

Kokonaisvaikutus: 9 p.

Yhteensä 187 p ja ALO1-tulos, sijoituttiin vielä luokkamme 3./10. Luokan tasosta kertoo jotain se, että kaikki kymmenen haukkua saivat ykkösen.

Periaatteessa nyt olisi menolippu avoimeen, mutta eiköhän me jatketa vielä alossa. Avon kaket, nouto ja paikalla olo on vielä niin alkutekijöissään, että huh huh.

Paavolasta kävellen kotia, riitti Sanilla vielä virtaa, kun komeasti töppöset nousi. Ja vielä lähes kotosalla otettiin kunnon kiihdytykset rusakon perään =0)