Maanantaina suunnattiin Keskuskoululle näytelmäharjoituksiin. Kyllähän tuo rontti esiintyä osaa, mutta kertaus on opintojen äiti, niinkuin sanotaan.

Tehtiin myös näytelmärinkien lomassa pujotteluharjoitusta, kontaktista palkkailin ja yritin rauhoitella, kun kävi kierroksilla. Harjoitusten loputtua sitten tokoa. Seuraaminen - aah, siitä on tulossa meidän lempiliike, mahtavaa siis. Liikkeestä maahanmeno ihan jees jees, ois voinu nopeamminkin. Luoksetulo ylipitkällä matkalla hienosti ja sitten riehuttiinkin kentällä juosten ;o)

Tiistaina suunnattiin hirmuisessa kiireessä Paavolaan, milloinkahan sitä oppisi ajoissa lähtemään? Vähän jänskätti, kun ei ole agia otettu puoleentoista vuoteen, kun piti peli viheltää poikki karkailun merkeissä.

Meidän alkeisjatko-ryhmä oli aika miniatyyri, minä & Sani, Tiia & Siru ja Salme & Prii (kaiketi se oli Prii?). Ekaksi muisteltiin puomin menoa, ja siinä riittikin muistelemista. Hirmu hinku on mennä ja kontaktit loikitaan alas niin kauniisti että...

Sitten ratoja, joissa palkkailin välillä. Radoista löytyy muutes kuvat Team Tingelbergin blogissa (http://tingelbergin.wordpress.com/). Eka rata meni totutellessa siihen, että se koira tosiaan tekee sitä rataa eikä karkaa joka esteen jälkeen. Lisäksi muutenkin minun käskytys, nopeus ja valssaukset kusevat. Kakkosrata meni paremmin, paitsi taas se minun valssi kutoshypylle.

Kaikenkaikkiaan ihan mukava treeni. Esteen takana istumista kannattaisi palkkailla välillä, nyt meinasi varastella lähdössä.

Keskiviikkona kävin sitten yksikseni Paavolassa (olin aikaisessa!). Perille tultua alkoikin rankka sadekuuro, mutta Tiinan tokokertauksen jälkeen ei onneksi tullut kuin muutama tippa.