Hieno ilma oli ja mukava lähteä mätsiin. Vaikkei tuttuja hirveästi ollutkaan, niin ´antoisa´ päivä kumminkin. Kiitos seurasta Hennalle & äidilleni.

Odottelun jälkeen, ekaksi osuivat junnut. Liikkeitten ja seisotusten jälkeen olivat jäljellä enää Paula & Arttu-setteri ja me Sanin kanssa. Tuomarimme Heini-Maari Keränen vaihdatti vielä koirat ja setteri käpälissä sitten vielä viimeiset liikkeet. Setun takajalkoja en osaa asetella sopivaan kulmaan ja kielikin oli kuulemma ulkona ;) Hienosti tulimme S kanssa sitten toisiksi, eli vanhempien JH2. Onnea Paulalle, sietää onnitellakin kun Sani meinasi Arttu-paran palkintoluut napata suihinsa...

Sitten vaihdettiinkin isojen koirien kehään, pariksemme tuli rhodesiankoira tai ainakin luulen, että oli sen rotuinen (en selkäkarvoja tajunnut katsoa). Sani esiintyi tosi nätisti ja repi välillä ihan kunnon ryhdinkin. Saimme sen sinisen luun eli tavallaan huonomman, mutta eipä tuo mitään haittaa. Sinisten kisassa sijoituimme myöskin toisiksi.

Pääsin myös mätsin Best-in-Show-kisaan esittämään Annikan kooikerhondje Susun. Pitkän seisotuksen (n. 10 min) Susu palkittiin BIS7. Kiitos Annikalle mukavasta esitettävästä, vaikka varmaan neidille väsy tulikin seisotettaessa. Susun löytää täältä: http://www.cavalriinas.com/susu.htm

Sanin päivän palkintosaldoon kuului mm. kaksi pientä royal canin Poodle-raksupussia. Pussissa on kiharan karvan kuva ja englanniksi vielä tuntematonta selitystä. Mahtaakohan Sanille kasvaa kiharat karvat ;o)