Vähän viileämpi päivä tänään ja oiva ilma harrasteluun. Niimpä vietimmekin alkuiltaa Paavolassa agilityn merkeissä. Rosa oli suunnitellut ensimmäisen radan, koitan saada siitä sellaisen karttakuvan tehtyä (kunhan löytäisin sellaisen ohjelman, flexitrack ei enää toimi). Tässä kuitenkin epämääräinen pienisöherrys paintilla piirrettynä.

1246650983_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä linkissä näkyy hieman isompana ja samassa kuvaesityksessä toinenkin rata.

Ongelmana tälle  1. radalle osoittautui rengas, mennä suhahti ihan innoissaan väärästä välistä. Pitkästä aikaa otettiin rengasta ja arvatahan sitä saattoi, että ohjaajalla oli käskyt hakusessa. Sanille hoin, että "hyppy" vaikka käskynä meillä on "rrrengas". Puomilla piti viedä loppuun asti, muuten meinasi oikaista suoraan putkelle. Loppurata ihan ok menoa.

Sitten kakkosrata ja kovastihan se Sara väitti, että on ihan yksinkertainen, mutta minä en vieläkään taida muistaa sitä oikein ;D

1246652818_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hypyt vähän sählinkiä, koiralle pitäisi antaa tilaa hypyille enemmän, mutta kun tuo ei irtoa, jos et kädessä vie esteelle asti tai edes saattele. Putkellekin ois saanu irrota paremmin. Kepit mentiin käsiavuilla. Keinu oli jälleen se hienoin... Semmosen liito-oravakeinun vetäsi, että oksat pois! Oma moka, kun en jarrutellut. Uudestaan ja Sani kyllä itse hidasti kontaktille, pehmensin kädellä keinahdusta. Muuten ihan mukavasti. Pitäisi opettaa hakemaan paremmin takaakierron, nyt ei oikein sujunu.