Aamupäivä meni Kajaanin ryhmiksessä. Tuttuja tuli taas kuin tuutin suusta, ei millään ehdi kaikille juttelemaan. Harmaita ja ajokkeja tuli silmäiltyä ja collikoitten pennut ja urosten junnut ja nuoret kerkesin seurailemaan. Kylmä tuli, olisi ollut niille Reetan vitsailemille pilkkihaalareille käyttöä, vaikkei ihan ulkona oltukaan ;)

Käytiin illemmalla Saniaisen kanssa Paavolassa treenimässä. Kenttä ei ollut onneksi vielä muuttunut mutavelliksi, vaan oli lumimaassa. Seuraamiset ja luoksetulo hyviä. Samoin hypyt. Näitä otettiin esteen etupuolella olevalla palkalla ensin, että saatiin matkaa esteeseen, eikä kerkeä kiertää takaisin esteen tälle puolelle, kuten kisoissa kävi.

Liikkeestä maahanmeno on aina ollut varma liike, mutta nyt se sitten jumittaa. Menee maahan, mutta ensin istumaan ja siitä maahan. Outo juttu, koska Sa on opetettu pennusta asti hissinä maahan. Pitää ruveta korjaamaan äkkiä, ettei omaksu tuota oikeaksi tavaksi.

Ajattelin, että huhti- ja toukokuu treenaillaan vielä ja sitten jos kesäkuussa lähtisi taas onnea onkimaan. KSTK:n Kajaanin kokeesta on paikka varattu. 

1240083781_img-d41d8cd98f00b204e9800998e  

Lopuksi vielä se kuuluisa samojedin hymy...