Eilen hilpaistiin Paavolaan tokoilemaan, vaikka meillä ei ohjattuja harjoituksia ollutkaan. Henna ja Attekin saatiin sopivasti seuraksi. Salakuunneltiin sitten siinä kentän laidalla pentutokolaisille annettuja vinkkejä tokohyppyyn. Näistä on todellakin hyötyä, koska Sanin pentuajoista on jo niin pitkä aika, että on ihan unohtunut miten ne perusjutut opetettiin ;D

Anna Kaisan ja Jussin ryhmään päästiin harjoittelemaan, kun oli niin vähäsen omia ryhmäläisiä. Otettiin kahden min paikalla makuu ja sitten sellaisia harjoituksia, joista A-K kutsui Danin luokseen. Aivan meidän vierestä Dani ei lähtenyt, mutta eipäs neiti ollut muutenkaan häiriöistä millänsäkään.

Pujotteluringissä seurausta, oli mukavan tiivistä ja kontakti pysyi minussa. Liikkeestä maahan myös, meni hitaasti, joten kokeilimme nopeutusharjoitusta. Ohjaajalla molemmissa käsissä namia ja käden sivuilla jalkoja vasten. Kun koira ottaa kontaktia, käsky maahan ja kyynärät maassa, niin nakki heitetään maahan palkaksi. Kyllähän se nopeutui.

Itsekseen otimme vielä paikka makuuta ja noutoa parisen metriä kuljetusta.

Oli itselle sellaiset hyvän mielen treenit, koira pysyi käsissä ja ei yrittänyt mitään tempauksia. Sani jaksoi tehdä hyvin nämä jutut, vaikka hellettä reilut +20 C.

Lämmintä on pitänyt ja kaiketi Sani siksi päättikin vähentää turkkia ja karvaa lähtee mielettömästi.