Perjantaina ohiteltiin Armeijanlaaksonpuistossa ja ohitusten jälkeen lähdettiin treenailemaan Hennan ja Aden kanssa. No, se oli vähän rennompi treeni se. Heh, kerettiin tarjoamaan mummoille pieniä esityksiä :oP

Lauantaina puolilta päivin Paavolaan tokoilemaan (yllätys yllätys) Hennan & Aden kanssa. Saapuihan siihen treenailemaan Tiina ja Neepiläinenkin. Sani ja Ade ihan perustivat sellaisen Nependerin-ihailijakerhon, molempien kontakti suuntautui paikalla olossa Neppuun. (Mutta hei näätsä nyt se teki noin, hei kato miten hi-e-nos-ti NYT! Hei äippä näit sä?)

Sanille otettiin alon hyppyä, pysäytyksillä ja ilman. Taukoa ja Ade pääsi hyppimään. Sitten jättäviä ja jostain syystä maahanmenot jäi seisomaan, mitähän aivoituksia nämä nyt on? Luoksetulo suorana ja yhdesti pysäytyksellä. Liukuu vaan niin hirveesti, että tsai-jai-ai.

Lenkkeiltiin vielä joen varrella ja Atte löysi I-HA-NAN haravan. Voitteko uskoa, että koira leikkii haravalla itsekseen?

Tänään Sanin kanssa kipaistiin Paavolaan katselemaan agikisoja. Ykköset oli harmi jo kisailleet, mutta kakkosten ja kolmosten A- ja B-kisat seurailtiin. Hienoja suorituksia näkyi ja ilmakin oli varsin mukava. Sani keskittyi rauhoittumiseen ja hyvin sujui, välillä piti vähän komentaa, että nyt kyllä tehdään jo jotakin, kun vaan siinä istut.

Ensi viikolla ei päästä ollenkaan koulutuksiin, leireilemme Sotkamossa tiistaista perjantaihin.