Tiistaina käväistiin agiliitämässä, kävelemällä mentiin Paavolaan sadekuurojen välissä. Treeniä kuvailtakoon, että kyllä sammarista ääntä lähtee, muuten sitten menikin metsään. Bravuuri taisi olla syöksy Minnan auton edestä, taisi ne bortsut sieltä takaluukusta katella, että aha maalaiset on tullu kaupunkiin ;o) Puolustuksena sanottakoon, että minun ohjaaminen oli hieman parempaa, valssitkin onnistu. Putkeen irtoamista vois treenailla.

Keskiviikkona sitten tokotreenit. Jos tiistaina meni metsään, niin ke kyllä ihan maan alle. Tai sinne olisi voinut vajota häpeästä. Tarkempaa selostusta vielä. Autolla mentiin Paavolaan. Virhetikki, kävellen ois saanu vähän S rauhallisemmaksi. Autosta noustua tuntui, että tyttö laittaa bileet pystyyn vaikka yksinään. Hirveä meno päällä ja ääntä riitti.

Aloiteltiin esittelyllä, minulla meni varmaan puolet ohi korvien koiraa komennellessa. Jokainen sitten sai vapaasti kentällä ottaa mitä halusi, ohjaajat kiertelivät koirakoita neuvomassa. Pientä paikalla oloa kokeilin aluksi, tämä keskeytyi kun bc-uros päätti tulla kyselemään Sanilta näistä bileistä ;) Uusiksi sitten, oli hiljaa, namikuppi kuonon edessä kylläkin. Jospas sillä saisi taas äänet offille. Pikkasen seuraamista ja jokunen jättöliike. Pidettiin taukoa ja sitten noutoa. Kyllähän se jotenkin teki. Huomasi että S jo kyllästytti. Kun Kaisa tuli meitä katsastelemaan, niin otettiin vaan perusasentoja ja S teki kyllä niin hitaasti, että ei ole totta, ne on ollu aina nopeita. Lopuksi vielä yhdessä luoksepäästävyys ja paikalla oloa. Namikuppi taas edessä. Nyt kyllä oli äänet on-asennossa.

Eilen ei sen kummempia tehty, käytiin ensimmäisen kerran Pöllyvaaran pururadalla lenkillä talven jälkeen. Tänään tokoa sitten hieman. Olin ajatellut opettaa Sanille luoksetulon pysähdyksen hiirimatolla, mutta tuo ei oikein osaa tassuja asetella. Päädyin sitten siihen, että otan käsimerkiksi ´palloheiton´ millä saa sitten palkattuakin, jos siltä tuntuu. Meidän seisokäskynä oli ennen ´ring´, mutta g:n ääntäminen kimeällä äänellä on lievästi hankalamman puoleista, eli nyt siis vaihdettu ´rii´-käskyyn, ärrän äännän selvästi, niin siitä oppisi erottamaan. Seisomiset onnistui hyvin. Seuraamista vähäsen taas, kiinnitin huomiota nopeisiin perusasentoihin.

Taukoa oli ja laittelin kepit maahan, kuusi keppiä oli. Osaa melko hyvin hakea ekan välin ja pujottelukin ihan mallikasta, ehkä sitä joskus mekin saadaan kepit kuntoon.

Nyt on tapahtumaviikonloppu tulossa. Huomenna mätsi ja su sitten toko-koulutusta. Mahtaa Mujunen meille sanoa, että tervemenoa Honoluluun, kun Sani pari liikettä käy kehässä pyörähtämässä.