Me ollaan vaan löhnitty viime päivinä. Omistaja löhnii kokeisiin luvun parissa ja Sani kaikessa mahdollisessa. Paitsi siis silloin kun meidän yläkerran naapureitten borderinpentu tulee vastaan, silloin kyllä vauhtia riittää...

Ehkä me ollaan jotain saatu aikaiseksikin. Tehtiin me torstaina parisenkymmentä metriä makkarajälkeä. Olisi voinut enemmänkin nakkia laittaa, niin ei olisi ollut nokka koko ajan ilmassa. Eilen käytiin Paltsikalla hiihtelemässä ja siellä Sani ei vain tyytynyt löhnimään, vaan ei oikeasti ensin suostunut lähtemään järvelle päin. Ilmeisesti turkki menee pilalle järvituulessa. Dääm.

Aamulla virkistyttiin ja lähdettiin ulkoilemaan ihanaisessa säässä. Käveltiin ensin Nakertajaan, siitä Paavolan ohi joenvarteen. Paavolan pelloilla oli muitakin retkeilijöitä, Sanikin olisi mielellään liittynyt shelttikerhoon.

Laittelin Tiinalle tokokurssille ilmoittautumisen ja Miitalle agin. Päätin lähteä Sanin kanssa taas hauskuuttamaan muita liitäjiä, taukoahan meillä on agissa ollut lähemmäs puolitoista vuotta. Toivottavasti mahdutaan kursseille.

Ja blogin pohjana toimii trendikäs Keloruutu (by BluePohjat).