Sanin käytin joen varrella kävelyllä ja samalla kastuttiin mukavasti. Sadetta pidettiinkin sitten katoksessa, aloiteltiin treenit kuitenkin ihan ajoissa.

Jussille sanoinkin, että meillä paikalla makuu onnistuu paremmin, kun SATAA vettä. Näinhän se meni, kaveri pysyi hiljaa koko paikalla makuun. Eihän sitä viiti nokkaa aukasta, kun sittenhän minä kastun sisältä päinkin -samojedilogiikkaa siis.

Meitä oli paikalla vain neljä ja kaksi kouluttajaa, joten saatiin ohjausta riittämiin. Annan kanssa pohdittiin tuota kontaktin puotto ongelmaa, otettiin parin askeleen seuraamia tähän. Lisäksi huomasi Anna asian, jota en oikeastaan itse ole lainkaan tiedostanut. Sanon seuraa-käskyn liikkeelle lähdettäessä ja Sani ennakoi lähtemistä ja on jo seisomassa/menossa, kun itse vasta lähden liikkeelle. Tätä treenataan nyt kokeeseen ja kokeen jälkeen keskitytään taas tuohon kontakti-ongelmaan.

Hyppyä otettiin myös, nakkirasia hypyn takana ensin. Sanilla nopeita hyppyjä ja onneksi lähtee ensimmäisellä käskyllä ja ei epäröi. Otettiin ilman rasiaa pysäytyksellä, onhan tämä mennyt paljon eteen päin edellisistä harjoituksista, mutta ei se vielä ole sellainen millaisen haluan ;o)

Otin itsekseen vielä noutoa, laiskaa oli ja otin lyhyen kapulan pidon ja palautuksen minulle.